Eventy, ID / 23. jún 2024 / 2 minúty ČÍTANIA

Volkswagen na Salóne elektromobilov aj vo Vašom meste!

Ak ste fanúšikom elektromobilov, určite si nenechajte ujsť Salón Elektromobilov 2024, ktorý sa uskutoční v Martine počas víkendu 29. a 30. júna v obchodnom centre OC Tulip. Tento rok sa môžete tešiť na množstvo noviniek a zaujímavostí, ktoré si pre vás pripravila značka Volkswagen.

Salón Elektromobilov 2024 v Martine je skvelou príležitosťou, ako sa zoznámiť s najnovšími modelmi elektromobilov od značky Volkswagen. Či už vás zaujíma štýlový ID.5, elegantný ID.7 alebo nostalgický ID. Buzz, určite si prídete na svoje. Nezabudnite sa zaregistrovať a zažiť budúcnosť mobility na vlastnej koži!

Sprievodný program a testovacie jazdy

Okrem samotnej výstavy elektromobilov sa môžete tešiť aj na bohatý sprievodný program. Počas oboch dní budú prebiehať prednášky a diskusie na tému elektromobility, kde sa dozviete množstvo zaujímavých informácií. Pre tých, ktorí si chcú elektromobily vyskúšať na vlastnej koži, budú pripravené testovacie jazdy. Takže neváhajte a príďte si vyskúšať, aké je to jazdiť v elektromobile.

Jedným z hlavných ťahákov bude model Volkswagen ID.5. Elegantné elektrické SUV-kupé kombinuje moderný dizajn s pokročilými technológiami. ID.5 ponúka priestranný interiér, ktorý je vybavený najnovšími technologickými vychytávkami, vrátane veľkého dotykového displeja a pokročilého infotainment systému. S dojazdom až 520 kilometrov na jedno nabitie je ID.5 ideálnym spoločníkom na dlhé cesty aj každodenné dochádzanie.

Ďalším modelom, ktorý si budete môcť v Martine pozrieť, je Volkswagen ID.7. Sedan vyššej strednej triedy je symbolom efektivity a elegancie. S dojazdom až 700 kilometrov na jedno nabitie a výnimočnou aerodynamikou je ID.7 pripravený uspokojiť aj tie najnáročnejšie požiadavky na komfort a výkon. Interiér je vybavený revolučnými technológiami, ako je head-up displej s rozšírenou realitou a 15-palcový dotykový displej.

Pre tých, ktorí majú radi kombináciu nostalgie a moderných technológií, je tu Volkswagen ID. Buzz. Tento elektrický van ctí dedičstvo ikonického modelu Bulli, no zároveň prináša všetky výhody moderného elektromobilu. S dojazdom až 400 kilometrov a možnosťou rýchleho nabíjania je ID. Buzz ideálnym spoločníkom na rodinné výlety aj každodenné použitie. V Martine si budete môcť pozrieť aj úžitkovú verziu ID. Buzz Cargo, ktorá je skvelou voľbou pre podnikateľov.

Salón elektromobilov bude pokračovať v Košiciach už začiatkom septembra!

Súvisiace články

Video, Technológie

Toto nie je vtip! Nové logo Volkswagenu dokáže odplašiť aj klokany

Technológie, ID

Volkswagen ID.3 získa dôležité vylepšenia, na ktoré sme všetci čakali!

Súvisiace články

Video, Technológie

Toto nie je vtip! Nové logo Volkswagenu dokáže odplašiť aj klokany

Technológie, ID

Volkswagen ID.3 získa dôležité vylepšenia, na ktoré sme všetci čakali!