Tipy, Akciové ponuky, Golf, Passat, Arteon, Touran, Touareg, Taigo / 21. august 2024 / 3 minúty ČÍTANIA

Bezpečne a spoľahlivo. Udržujte si váš Volkswagen v TOP kondícii!

Bezpečnostná kontrola vozidla neslúži len pre váš dobrý pocit. Najmä pred dlhšími cestami alebo náročnejšími úlohami treba mať auto v 100 % kondícii.

Kto pozná vaše auto lepšie, než špecialisti, ktorí so značkou Volkswagen prichádzajú do styku každý jeden deň? Tí presne vedia, čo vaše auto vyžaduje a ako ho zachovať v najlepšom možnom stave, aby vám slúžilo maximálne spoľahlivo.

Dobrý stav vášho vozidla totiž neovplyvňuje iba to, či sa dostanete tam, kam chcete, ale aj bezpečnosť vás a ďalších účastníkov cestnej premávky. Najmä pred dlhšími a náročnejšími cestami vám teda odporúčame absolvovať špeciálnu Bezpečnostnú kontrolu vozidla.

Za každým vozidlom Volkswagen sa totiž ukrýva jedinečný príbeh, ktorý si vyžaduje dôkladný prístup, ktorý nezanedbá žiadnu oblasť.

Príjemná istota

Bezpečnostná kontrola sa skladá z dôsledného zoznamu, ktorý sa kontroluje bod po bode. Jednotlivé oblasti kontroly berú ohľad na prevádzkovú aj funkčnú bezpečnosť a zahŕňajú vizuálnu kontrolu všetkých dôležitých častí vášho vozidla, ako aj kontrolu motora, spojky, prevodovky, hnacej sústavy, náprav, stavu pneumatík a kolies, tlmičov, bŕzd, výfukového systému a chladiaceho systému.

Technici vám skontrolujú stav motorového oleja, funkčnosť osvetlenia a klaksónu, stav batérie, podvozok, karosériu, stierače, čelné sklo, lekárničku... Skrátka všetko, čo potrebujete k bezpečnej ceste a prípadnej úspešnej cestnej kontrole.

V autorizovanom servise sa skúsený personál zameria aj oblasti špecifické pre vaše vozidlo. Môžete sa spoľahnúť na použitie najaktuálnejších servisných postupov, originálnej diagnostiky a celkovo profesionálneho prístupu technikov, ktorí s autami značky Volkswagen pracujú dennodenne a presne poznajú ich potreby. O výhodách autorizovaného servisu sa dočítate aj na tejto stránke.

Bezpečnosť, ale aj ochrana hodnoty

Netreba zabúdať, že pravidelnou kontrolou šetríte výdavky na opravy (vždy je lepšie riešiť prípadný problém v jeho zárodku), predlžujete životnosť svojho vozidla a v neposlednom rade chránite aj jeho zostatkovú hodnotu. Uznajte, že auto s nadštandardnou servisnou históriou sa predáva ľahšie (a drahšie) než zanedbané modely.

Ak by teda kontrola čokoľvek odhalila, technici sa vám okamžite ozvú a navrhnú riešenie. Tu vám samozrejme k opätovnej dlhodobej spokojnosti pomôžu Originálne diely Volkswagen. A nebojte sa, pre staršie vozidlá sú k dispozícii aj ekonomicky výhodné originálne diely. Dostupnosť potrebných častí nie je problém ani pri dnes už klasických modeloch.

Objednajte sa teda na kontrolu servisného partnera Volkswagen a jazdite bezpečne, s pokojom v duši, ekologicky aj ekonomicky po ďalšie tisíce kilometrov!